Reparatie & Inbouw

REPARATIE

Hoe goed u uw boot ook onderhoud en hoe zuinig u er ook op bent, toch kan het gebeuren dat een reparatie onvermijdelijk is. Problemen en storingen kunnen vaak verholpen worden door het vervangen of repareren van enkele onderdelen. Mochten schades en defecten een grote impact hebben gehad op het motorblok dan kan deze vaak gereviseerd worden of vervangen worden door een nieuw  motorblok dit uiteraard bij uiterste noodzaak, wij leggen de voorkeur op repareren en/of op preventief onderhoud.

Sloepenreparatie.nl repareert uw boot, wij voeren reparaties uit in de breedste zin van het woord, zo kunt u denken aan technische componenten zoals:

Scheepsmotoren groot en klein (benzine & diesel)
Keerkoppeling
Schroefas afdichtingssystemen
Stuursystemen
Boeg –en Hekschroef
Elektronica

Uiteraard voeren wij nog veel meer reparaties uit dan bovenstaand zijn opgenoemd, neemt u gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Ook voor reparatie aan polyester en hout hebben wij de juiste kennis in huis, gezamenlijk met onze technische vakmensen op dit gebied kunnen wij uw boot weer in top conditie krijgen. Neemt u gerust contact met ons op, wij maken graag voor u een offerte.

.
INBOUW VAN SCHEEPSSYSTEMEN

Wij kunnen naast het repareren van uw boot ook uw scheepselcetronisca en overige diverse systemen nieuw plaatsen, en verouderde of defecte systemen vervangen voor nieuw. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld track & trace apparatuur, kaartplotters en navigatie apparatuur maar ook aan boegschroefsystemen, stuursystemen en overige nautiche apparatuur. Al met al zijn onze mensen multifunctioneel inzetbaar, dus kies gerust voor Sloepenreparatie.nl en geef uw zorg uit handen. Bent u nog niet overtuigd  van onze kennis en kunde dan kunt u altijd contact met ons opnemen zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

DutchEnglishFrenchGerman